Rukiinen puolukkaomenapuuro

Yli 60 min
4 annosta
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rukiinen puolukkaomenapuuro
Rukiinen puolukkaomenapuuro

Ainekset:

1 lvettä
2pientä omenaa
3 dlpuolukoita
1/2 dlsokeria
3 dlSunnuntai Karkea Täysjyväruisjauhoja
1 tlsuolaa

Ohje:

  1. Halkaise pestyt omenat ja poista siemenet ja kota. Pilko paloiksi.
  2. Laita kattilaan 1 litra vettä, sokeri, omenapalat ja puolukat. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.
  3. Kaada omena-puolukkaliemi siivilän läpi. Painele pyöreäpohjaisella kauhalla omenoiden- ja puolukoiden liha siivilän läpi. Kaada takaisin kattilaan.
  4. Anna liemen kiehua ja vispilöi joukkoon ruisjauhot. Mausta suolalla.
  5. Hauduta miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 30 minuuttia.
  6. Siirrä kattila pois hellalta, laita kansi päälle ja anna hautua vielä 30 minuuttia.
  7. Voit halutessasi vatkata puuron kuohkeaksi.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti