Ruispizzarulla jauhelihatäytteellä

Yli 60 min
(noin 10 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Ruispizzarulla jauhelihatäytteellä
Ruispizzarulla jauhelihatäytteellä

Ainekset:

Pohja:

Jauhelihatäyte:

300 gvähärasvaista jauhelihaa
1sipuli hienonnettuna
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
2 dltomaatti-valkosipulipastakastiketta
juustoraastetta

Ohje:

  1.  Sekoita kuivahiiva ja jauhot keskenään. Mittaa kulhoon reilusti käden lämpöinen vesi, lisää suola. Lisää jauhot nesteen joukkon vähitellen sekoittaen. Lisää Sunnuntai Juokseva ja vaivaa taikinasta kimmoisa pallo. Anna taikinan kohota vedettomassa paikassa noin 30 minuuttia.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet ja pastakastike. Anna hautua muutama minuutti.
  4. Kauli kohonnut taikina 35x30 cm kokoiseksi levyksi. Levitä täyte levylle. Kääri rulla pidemmältä sivulta. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Paista uunin keskitasolla 15-17 minuuttia. Kuvan ruispizzarullan täyte on tehty broilerista.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti