Rieskat Nalle Riisihiutaleista

Alle 30 min
(6-8 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Rieskat Nalle Riisihiutaleista
Rieskat Nalle Riisihiutaleista

Ainekset:

5 dlmaitoa
2 dlNalle Riisihiutaleita
n. 2 dlgluteenitonta jauhoseosta
1 dltattarijauhoja
2munaa
maun mukaansuolaa

Ohje:

  1. Kiehauta maito kattilassa.
  2. Lisää joukkoon riisihiutaleet.
  3. Laske hieman lämpöä ja keitä puuroa välillä sekoitellen, kunnes se on sopivan paksua.
  4. Anna valmiin puuron jäähtyä.
  5. Sekoita jäähtyneen puuron joukkoon kananmunat, gluteeniton jauhoseos, tattarijauhot ja suola.
  6. Tee taikinasta 6-8 kekoa leivinpaperin päälle pellille.
  7. Taputtele rieskat tattarijauhon avulla noin 1,5cm paksuisiksi kiekoiksi.
  8. Paista rieskoja 275-asteisessa uunissa ylätasolla noin 10 minuuttia, tai kunnes rieskat ovat saaneet kauniin värin.
Teksti, resepti ja kuva: Maistuu Makialle
 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti