Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteeniton kuningatarkakku
Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 5 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohja:
25 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
1/2 dl
sokeria
1 dl
Provena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1/2 dl
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
Täyte:
4
liivatelehteä
2 rkl
vettä
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kermaa
1 dl
sokeria
Pinnalle:
4 dl
mustikoita
1 dl
vadelmia
2 dl
vettä
1 dl
hyytelösokeria
Koristeluun:
sitruunamelissan tai mintun lehtiä
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Leikkaa leivinpaperista irtoreunaisen vuoan pohjan (halkaisija n. 22 cm) kokoinen levy.
Sulata margariini. Yhdistä pohjan ainekset murumaiseksi ja painele seos jauhotetuin käsin leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle. Paista uunin keskitasossa 8-10 minuuttia.
Pehmitä liivatelehdet runsaassa kylmässä vedessä 5-10 minuuttia. Purista ne kuiviksi ja liuota kiehuvaan vesitilkkaan. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tuorejuustot ja sokeri sekä sulatetut liivatelehdet. Kaada täyte kakkupohjan päälle. Anna hyytyä jääkaapissa noin 2-3 tuntia.
Levitä mustikat ja vadelmat täytteen päälle.
Kiehauta vesi, lisää hyytelösokeri. Anna liemen jäähtyä hetki ja kaada se marjojen päälle. Laita kakku vielä jääkaappiin 1-2 tunniksi.
Irrota kakku vuoastaan ja koristele sitruunamelissan tai mintun lehdillä.
Kokeile myös näitä
Gluteenittomat pinaatti-porkkanaohukaiset
Täyteläinen suklaa-appelsiinikakku
Piparipullat
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK