Rapukimaraa gluteenittomalla leivällä

Yli 60 min
(25 pientä tai 6 isoa leipää)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rapukimaraa gluteenittomalla leivällä
Rapukimaraa gluteenittomalla leivällä

Ainekset:

660 g/ 340gravunpyrstöjä liemessä
120 gsmetanaa
1 rklSambal Oelec-maustekastiketta
1 tltomaattipyreetä
100 gmajoneesia
reilustimustapippuria ja silputtua tilliä

Lisäksi:

Ohje:

  1. Valuta ravunpyrstöt kuiviksi painon alla.
  2. Vaahdota smetana, maustekastike ja tomaattipyre kovaksi vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon majoneesi, mustapippuri, silputtu tilli ja valutetut jokiravut. Anna maustua muutama tunti tai mielellään yön yli.
  4. Leikkaa sämpylät paloiksi käyttötarkoituksen mukaan.
  5. Voitele palat ja paista ne rapeiksi. Laita päälle rapukimaraa, koristele ja nauti!

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti