Rapu-pastasalaatti

Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Rapu-pastasalaatti
Rapu-pastasalaatti

Ainekset:

Marinadi:

1/2 dlrypsiöljyä
1/2 dlmakeaa chilikastiketta (esim. thai sweet chili sause)
1/3 tlrouhittua mustapippuria
1valkosipulin kynsi murskattuna

Lisäksi:

1omena
150 gkurkkua
3 dlpurjoa (100 g)
1 tlksäilykeparsaa (330/205g)
1 tlkviipaloituja herkkusieniä (184/114 g)
100 gherneitä (pakaste)

Koristeluun:

170 gravunpyrstöjä liemessä (330g/170g)
tilliä ja sitruunanlohkoja

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta.
  2. Vispilöi marinadin aineet keskenään ja sekoita pastan joukkoon. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin marinoitumaan muutamaksi tunniksi.
  3. Kuori ja kuutioi omena. Kuutioi kurkku. Puolita ja suikaloi purjo.
  4. Valuta säilykkeistä liemet.
  5. Sulata herneet.
  6. Sekoita varovasti pastan joukkoon kaikki muut ainekset paitsi ravunpyrstöt. Kaada laakeaan tarjoiluastiaan.
  7. Koristele tillillä, sitruunalohkoilla ja ravunpyrstöillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti