Rapeat pähkinä-suklaapallot

Yli 60 min
(Noin 40 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Rapeat pähkinä-suklaapallot
Rapeat pähkinä-suklaapallot

Ainekset:

6 dlElovena Täysjyväkauramuroja
500 gmakeuttamatonta maapähkinävoita
125 gvoita
3 dltomusokeria

Kuorruttamiseen

noin 500 gtummaa suklaata

Ohje:

  1. Murustele murot sormien välissä pienemmiksi.
  2. Yhdistä maapähkinävoi ja rasva. Lämmitä hetken aikaa mikrossa. Sekoita hyvin.
  3. Lisää joukkoon tomusokeri ja murot. Laita kylmään jähmettymään noin tunnin ajaksi.
  4. Pyöritä massasta pieniä palloja, laita pallot leivinpaperin päälle laakeaan astiaan. Pakasta hetken aikaa.
  5. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Sekoita suklaa tasaiseksi.
  6. Dippaa pallot suklaaseen. Valuta ylimääräinen suklaa pois ja laita pallot ritilän päälle jähmettymään.
  7. Koristele haluamallasi tavalla.
  8.  Säilytä kylmässä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti