Raparperikeikaus

Yli 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Raparperikeikaus
Raparperikeikaus

Ainekset:

Vuoan pohjalle:

5 dlraparperipaloja
1 dlfariinisokeria
0,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Taikina:

2munaa
1,5 dlsokeria
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1 tlvanilliinisokeria
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Vuoan voiteluun:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Leikkaa leivinpaperista pyöreän vuoan (halk. 20 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
  2. Sekoita keskenään raparperi, sokeri ja Juokseva Sunnuntai. Levitä seos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
  3. Vatkaa munat ja sokeri kevyesti, esim. puuhaarukalla. Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Juokseva Sunnuntai. Sekoita tasaiseksi ja levitä taikina vuokaan raparperien päälle. Tasoita pinta.
  4. Paista uunin alatasossa 30 – 35 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki vuoassaan. Kumoa kakku tarjoiluvadille ja poista leivinpaperi varovasti kakun pinnalta. Tarjoa Sunnuntai Vaahtoutuva Vanilja- kastikkeen kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti