Raparperi-toscakakku

Alle 60 min
Noin 12 palaa
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 11 kertaa
Raparperi-toscakakku
Raparperi-toscakakku

Ainekset:

Kakkutaikina:

4munaa
1 1/2 dlsokeria
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta

Lisäksi:

5 pientä raparperin varttaraparperia

Kuorrutus:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
1/4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 rklmaitoa tai appelsiinimehua
100 gmantelilastuja

Ohje:

 

KAKKUTAIKINA:

  1. Aseta leivinpaperi irtopohjaisen kakkuvuoan (28 cm) pohjalle, voitele vuoan reunat ja pohja.
  2. Kuori ja pilko raparperit.
  3. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  4. Yhdistä leivinjauhe jauhoihin.
  5. Sulata margariini.
  6. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  7. Lisää joukkoon margariini sekoita nopeasti.
  8. Lisää joukkoon leivinjauho-jauhoseos, sekoita varovasti.
  9. Kaada taikina kakkuvuokaan.
  10. Lisää päälle raparperin palat. Painele raparperit kevyesti taikinaan.
  11. Paista kakkua noin 30 minuuttia uunin keskitasossa.

KUORRUTUS:

  1. Kakun paistuessa valmista kuorrutus.
  2. Mittaa kuorrutusta varten kaikki aineet kattilaan. Kiehauta kuorrutusaineet varovasti sekoittaen.
  3. Levitä kuorrutus puolikypsän kakun pinnalle ja jatka kypsennystä noin 10 minuuttia. 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti