Raparperi-kuppikakut

Alle 60 min
(10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Raparperi-kuppikakut
Raparperi-kuppikakut

Ainekset:

Muffinit:

1 psSunnuntai 300g kakku- ja muffinssimix

1 1/2 dlvettä
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
2 dlraparperin paloja

Kuorrutus:

100 gtuorejuustoa
70 gvoita
2 1/2 - 3 dltomusokeria
elintarvikeväriä

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuori ja paloittele raparperi (noin 100 g).
  3. Lisää mix-aineksiin 1 1/2 dl vettä ja 1 dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta ja raparperin palat. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina 10 isoon Amerikan Muffinivuokaan.
  5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  6. Anna muffinien jäähtyä ennen kuorrutteen lisäämistä.
  7. Vatkaa pehmeä voi ja tuorejuusto hyvin sekaisin.
  8. Lisää joukkoon tomusokeri ja muutama tippa valitsemaasi elintarvikeväriä. Sekoita hyvin.
  9. Kuorrutteen tulee olla jämäkkää, jotta sitä on helppo levittää tai pursottaa.
  10. Koristele leivonnaiset haluamallasi tavalla.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti