Gluteenittomat pikkupizzat

Alle 60 min
(10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 15 kertaa
Gluteenittomat pikkupizzat
Gluteenittomat pikkupizzat

Ainekset:

1 1/2 dlvettä
1/2 tlsuolaa
2 tlSunnuntai Kuivahiivaa
3 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
2 rklrypsiöljyä

Täyte:

1 dlketsuppia
1 tlktonnikalaa (200 g/150 g)
100 gkatkarapuja
1 dloliiviviipaleita
1 tlsitruunapippuria
2 tloreganoa
1 1/2 dljuustoraastetta

Ohje:

  1. Sekoita 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää loput jauhot ja öljy ja vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.
  2. Leivo taikinasta leivinpöydällä noin 20 cm pitkä tanko. Leikkaa tanko 10 yhtä suureen palaan.
  3. Taputtele palat pellille leivinpaperin päälle pyöreiksi (halkaisija 8 cm) pizzapohjiksi. Anna kohota noin 20 minuuttia.
  4. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  5. Jaa pohjille valutettu tonnikala, sulatetut katkaravut, oliiviviipaleet, mausteet ja juustoraaste.
  6. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti