Prinsessakääretorttu

Yli 60 min
(20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Prinsessakääretorttu
Prinsessakääretorttu

Ainekset:

2 dlvettä
1 1/2 dlvaniljakreemijauhetta (Miletti)
2 dllaktoositonta kermaa
230 gvadelmamarmeladia

Kääretorttu:

4munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 1/2 tlleivinjauhetta

Lisäksi:

400 gmarsipaania

Ohje:

  1. Valmista vaniljakiisseli vispaamalla veden joukkoon kreemijauhe. Anna vetäytyä kylmässä kääretortun teon ajan. Vaahdota kerma ja laita kylmään.
  2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  3. Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Levitä torttupohjalle vadelmamarmeladi. Yhdistä vaniljakiisseli ja kermavaahto. Levitä täyte marmeladin päälle. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi. Laita torttu kylmään vetäytymään noin tunniksi.
  5. Kauli marsipaani isoksi levyksi. Nosta marsipaanilevy kääretortun päälle, muotoile tasaiseksi ja koristele. Säilytä viileässä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti