Porkkanakakkupuuro

Alle 30 min
(2-4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Porkkanakakkupuuro
Porkkanakakkupuuro

Ainekset:

1 pieniporkkana
3 1/2 dlvettä
1 dlporkkanamehua
1/2 tlkanelia
ripausinkivääriä
2 dlProvena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1/2 dllaktoositonta tuorejuustoa
1 rklhasselpähkinärouhetta
n. 1/2 tlsuolaa
1-2 tlvaahterasiirappia

Tarjoiluun:

friteerattuja porkkanasuikaleita, tuorejuustoa ja pähkinärouhetta

Ohje:

  1. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
  2. Laita kattilaan vesi, porkkanamehu ja -raaste sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Lisää joukkoon kaurahiutaleet. Keitä kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Lisää tuorejuusto ja pähkinärouhe. Mausta suolalla ja vaahterasiirapilla, keitä vielä muutama minuutti.
  5. Siirrä sivuun ja anna hautua kannen alla hetken aikaa.
  6. Tarjoile lisukkeiden kera.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti