Porkkanakakku-granola

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Porkkanakakku-granola
Porkkanakakku-granola

Ainekset:

4 dlNalle Kaura & Ruishiutaleita
2porkkanaa
1 tlkanelia
1/2 tljauhettua inkivääriä
1 dlpekaanipähkinöitä (karkeasti rouhittuna)
1/2 dlkookosöljyä
1/2 dlvaahterasiirappia
1/2 dlomena- tai appelsiinimehua
ripaussuolaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 190-asteiseksi.
  2. Raasta porkkanat raasteeksi, yhdistä hiutaleiden kanssa. 
  3. Lisää kaneli, inkivääri ja jauhettu muskottipähkinä.
  4. Sulata kookosöljy mikrossa, yhdistä siihen vaahterasiirappi ja omenamehu. 
  5. Sekoita tasaiseksi.
  6. Rouhi pekaanit karkeasti, lisää hiutaleiden joukkoon. 
  7. Yhdistä märät aineet kuiviin aineisiin.
  8. Levitä granola leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille, paista uunin keskitasolla n. 20-30 minuuttia, tai kunnes hiutaleet ovat saaneet hieman väriä ja tuntuvat rapsakoilta.
  9. Ota granola uunista ja riko lastalla hieman pienemmiksi paloiksi (jos haluat). Anna granolan jäähtyä.
  10.  Säilytä granolaa kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Teksti, resepti ja kuva: Maistuu Makialle

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti