Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Pizzarullakierre
Yli 60 min
(12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Taikina:
1 ps
Sunnuntai kuivahiivaa
2 dl
vettä
1 rkl
öljyä
1 tl
suolaa
5 dl
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
Täyte:
250 g
jauhelihaa
1-2 tl
rypsiöljyä
1
sipuli
2-3
valkosipulinkynttä
400 g
tomaattimurskaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
sokeria
1/2
ruukkua basilikkaa
200 g
mozzarellaa
1
kananmuna voiteluun
1 rkl
seesaminsiemeniä
Dippi:
2 1/2 dl
ruokakermaa
100 g
cheddar juustoa
2 rkl
maissitärkkelystä
Ohje:
Valmista taikina sekoittamalla hiiva 42 asteiseen veteen. Lisää joukkoon öljy ja suola. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen kunnes se irtoaa kulhon reunoilta. Anna kohota kaksinkertaiseksi peitettynä.
Valmista täyte ruskistamalla jauheliha. Lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska ja mausta täyte suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja hienonnetulla basilikalla. Anna hautua hetki.
Valmista dippi lisäämällä ruokakerma, cheddarjuusto ja perunajauhot kattilaan. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut joukkoon ja seos on kiehahtanut.
Kaulitse taikina 30 x 40 cm kokoiseksi levyksi ja levitä täyte sen päälle. Rullaa taikina pötköksi ja nosta se uunipellille leivinpaperin päälle renkaaksi. Voitele pizzarulla kananmunalla ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä. Leikkaa pintaan saksilla tai veitsellä pieniä viiltoja. Paista pizzarullaa tasalämmössä 200 asteessa noin 30–45 minuuttia, kunnes se on kypsä ja saanut pintaansa kauniin värin.
Laita pizzarullan keskelle kulho ja kaada siihen dippi. Koristele halutessasi tuoreella basilikalla.
Kokeile myös näitä
Rukiinen tuorepuuro
Piparjuuri-kylmäsavulohipiiras
Pähkinä-kanelimukikakku
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai kuivahiiva 44 g
Sunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK