Pitaleivät jauhelihatäytteellä

Yli 60 min
(12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Pitaleivät jauhelihatäytteellä
Pitaleivät jauhelihatäytteellä

Ainekset:

Täyte:

1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1sipuli hienonnettuna
300 gjauhelihaa
2 dlmaustettua tomaattimurskaa
0,5 tlrouhittua mustapippuria
0,5 tlchilijauhetta
0,5 tlsuolaa

Lisäksi:

rapeaa salaattia, tomaattiviipaleita, sipulirenkaita, maustekurkkua

Ohje:

  1. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen (+42 C) veteen suola, sokeri ja vehnäjauhot, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää Juokseva Sunnuntai. Alusta tasaiseksi.
  2. Nosta taikinasta kahdella lusikalla 12 kekoa leivinpaperin päälle pelille. Taputtele keot jauhotetuin käsin mataliksi leipäsiksi ( halkaisija n. 10 cm ). Anna kohoto lämpimässä paikassa liinalla peitettynä n. 30 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  4. Kuumenna peltiä uunissa 1-2 minuuttia, vedä kohonneet leipäset leivinpapereineen kuumalle pellille ja paista uunin keskitasossa 5-8 minuuttia.
  5. Valmista täyte. Kuumenna Sunnuntai Juokseva pannussa. Lisää hienonnettu sipuli ja jauheliha ja ruskista kevyesti. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Kypsennä seosta 3-5 minuuttia.
  6. Halkaise jäähtyneet leipäset sahateräveitsellä. Täytä leipä salaatinlehdellä, jauhelihaseoksella, sipulilla, tomaatilla ja maustekurkulla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti