Pippurinen chorizokastike pastalle

Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 9 kertaa
Pippurinen chorizokastike pastalle
Pippurinen chorizokastike pastalle

Ainekset:

Kastike:

1 prkananaspaloja
400 gchorizo makkaraa
100 gpakastesipulikuutioita
1/2 tlsavupaprikajauhetta
390 gchili-tomaattimurskaa
2 dlvettä
1/2 dlmakeaa chilikastiketta
1/2lihaliemikuutio
100 gmustapippurituorejuustoa
2 dlruokakermaa

Lisäksi:

Ohje:

  1. Valuta ananaspalat.
  2. Pilko chorizot ja laita ne kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle, ruskista hetken aikaa. Lisää sipulikuutiot sekä savupaprikajauhe ja jatka ruskistamista muutama minuutti.
  3. Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja anna hautua noin puoli tuntia.
  4. Keitä sillä aikaa Gnocchipasta pussin ohjeen mukaan.
  5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile heti.

 



 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

01.10.2020 07:50

Kuluttajapalvelu

Hei Tippa, Kiitos palautteestasi. Onpa harmillista, ettei pippurinen chorizokastike maistunut teille. Makealla chilikastikkeella on haettu ruokaan chilin potkua ja sokerin makeutta tasapainottamaan kokonaisuutta. Palautteesi on välitetty reseptistä vastaavalle henkilölle.

30.09.2020 21:19

Tippa

Potentiaalia hyväksi ruuaksi, mutta sweet chili kastike ei kyllä sitten mitenkään päin sovi tähän ruokaan! Kenellä tulee edes mieleen yhdistää sweet chili-kastike ja makkara? Teimme kuitenkin ohjeen mukaan, ja poishan se olisi pitänyt jättää. Lopputulos makea ja ällöttävä. Iso kattila nyt tätä eikä kukaan halua syödä sitä toista kertaa. Tuskin tulee kokeiltua uudestaan, mutta jos, niin tuo makea soossi ehdottomasti pois...