Piparkakkukupit savulohitäytteellä

Alle 60 min
(25 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 5 kertaa
Piparkakkukupit savulohitäytteellä
Piparkakkukupit savulohitäytteellä

Ainekset:

Täyte:

150 gsavulohta
tuoretta tilliä
120 glaktoositonta tuorejuustoa
120glaktoositonta smetanaa
1 tlsitruunamehua
1/4 tlsuolaa
ripausvalkopippuria ja sokeria

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista sillä aikaa täyte. Hienonna savulohi pieniksi paloiksi. Hienonna tilli.
  3. Vatkaa tuorejuusto, smetana ja mausteet keskenään. Sekoita joukkoon hienonnettu savukala ja silputtu tilli. Tarkista maku.
  4. Käännä metallinen muffinssipelti ylösalaisin (kohouma noin Ø 3 cm.) Voitele kohoumat hyvin.
  5. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota pienillä muoteilla (Ø 5-6 cm) pipareita.
  6. Asettele piparkakut muffinssipellin kohoumien päälle niin, että paistuessaan ne jäävät kupin muotoon.
  7. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 7-8 minuuttia.
  8. Irrota kupit jäähtyneinä.
  9. Täytä piparkakkukupit ja koristele tillillä.
  10. Säilytä kylmässä tai täytä menekin mukaan, jos haluat että pohjat pysyvät rapeina.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti