Pikkupiian piimäkakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Pikkupiian piimäkakku
Pikkupiian piimäkakku

Ainekset:

4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 dlsokeria
1 tlsoodaa
1 tlneilikkaa
2 tlinkivääriä
2 tlpomeranssinkuorta
1 dlrusinoita
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
3 dlpiimää

Vuoan voiteluun:

Vuoan leivitykseen:

korppujauhoja

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Lisää sulatettu margariini sekä piimä. Sekoita taikina tasaiseksi.
  4. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan.
  5. Paista uunin alatasossa noin 40 – 50 minuuttia.
  6. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti