Pikamokkakakku

Alle 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pikamokkakakku
Pikamokkakakku

Ainekset:

Kuorrutus:

2 dlsuklaa-pähkinälevitettä
100 gmaustamatonta tuorejuustoa

Koristeluun:

rouhittua pähkinää tai suklaarusinoita

Ohje:

1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota suorakaiteenmuotoinen kakkuvuoka (1½ l)
2. Lisää mixaineksiin öljy ja vesi. Sekoita taikina tasaiseksi puuhaarukalla.
3. Paista uunin keskitasolla 25–35 minuuttia vuoan pintamateriaalista riippuen. Kumoa ja jäähdytä.
4. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Levitä jäähtyneen kakun päälle. Koristele.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti