Piimä-banaanikakku

Yli 60 min
1 kakku
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 4 kertaa
Piimä-banaanikakku
Piimä-banaanikakku

Ainekset:

1banaani
2 dlpiimää
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tlkardemummaa
1 tlkanelia
2 tlsoodaa
1 1/2 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 dlmantelijauhetta

Ohje:

  1. Voitele ja jauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka.
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Soseuta banaani.
  4. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Kaada taikina kakkuvuokaan.
  6. Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
  7. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Kakku säilyy hyvin peitettynä jääkapissa noin viikon verran.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti