Piimä-banaanikakku

Yli 60 min
1 kakku
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 22 kertaa
Piimä-banaanikakku
Piimä-banaanikakku

Ainekset:

1banaani
2 dlpiimää
2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tlkardemummaa
1 tlkanelia
2 tlsoodaa
1 1/2 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
4 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 dlmantelijauhetta

Ohje:

  1. Voitele ja jauhota 1,8 litran vetoinen kakkuvuoka.
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Soseuta banaani.
  4. Sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Kaada taikina kakkuvuokaan.
  6. Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
  7. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Kakku säilyy hyvin peitettynä jääkapissa noin viikon verran.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

02.01.2020 14:12

Koekeittiö

Kiitos mukavasta palautteestasi Kotileipuri.

28.12.2019 20:38

Kotileipuri

Tämä piimä-banaanikakku on aivan ihanan makuinen.. Tein kakkupohjavuokaan ja tuli mehevä..