Pienet tonnikalapizzat

Yli 60 min
(10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pienet tonnikalapizzat
Pienet tonnikalapizzat

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

1 dltomaattiketsuppia
1 prktonnikalaa (200 g/150 g)
150 gkatkarapuja
1 dlviipaloituja oliiveja
sitruunapippuria
2 dljuustoraastetta
oreganoa

Ohje:

1. Sekoita kuivahiiva jauhojen joukkoon. Mittaa reilusti kädenlämpöinen vesi kulhoon, lisää suola. Lisää jauhot pienissä erissä hyvin sekoittaen. Lisää Sunnuntai juokseva. Vaivaa taikasta kimmoisa pallo. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
2. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
3. Jaa taikina 10 osaan ja pyörittele osat palloiksi kämmenten välissä. Kauli palat pizzapohjiksi pellille leivinpaperin päälle (halkaisija noin 10 cm).
4. Levitä tomaattiketsuppi pizzapohjille. Ripottele päälle valutettua tonnikalaa, katkaravut, oliiviviipaleet, sitruunapippuria ja juustoraaste.
5. Kypsennä pikkupizzoja uunin keskitasossa 10–12 minuuttia. ripottele pinnalle oreganoa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti