Pienet tonnikalapiiraat

Yli 60 min
(25 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pienet tonnikalapiiraat
Pienet tonnikalapiiraat

Ainekset:

2 1/2 dlvettä
3/4 tlsuolaa
2 tlsokeria
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
2 dlElovena Kuituisia kaurahiutaleita
5 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1/2 dlrypsiöljyä

Täyte:

1pieni purjo (2 dl hienonnettuna)
1/2paprikaa
1 tlktonnikalaa (150/200 g)
1/2 dltilliä hienonnettuna
100 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
1/4 tlsitruunapippuria
suolaa

Ohje:

  1. Lisää 42-asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola, sokeri ja hiutaleet, joihin kuivahiiva on sekoitettu.
  2. Lisää jauhot ja alustamisen loppuvaiheessa öljy. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  4. Hienonna purjo, leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja valuta tonnikala. Sekoita täytteen aineet keskenään. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla.
  5. Kauli taikina ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla tai esim. teemukilla (halkaisija noin 8 cm) pyöreitä paloja.
  6. Jaa täyte taikinapaloille ja käännä taikina täytteen yli. Ummista reunat kiinni haarukalla. Nosta piiraat pellille leivinpaperin päälle.
  7. Anna leivonnaisten kohota liinan alla noin 30 minuuttia.
  8. Voitele vedellä. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti