Pienet lohipannukakut

Alle 60 min
(12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 12 kertaa
Pienet lohipannukakut
Pienet lohipannukakut

Ainekset:

1/2 dlruohosipulia tai tilliä
2munaa
1/2 lmaitoa
2 1/2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1/2 tlsuolaa
ripaus valkopippuria ja sokeria
250 gsavukalaa

Ohje:

  1. Pilko ruohosipuli tai tilli silpuksi.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää joukkoon maito.
  3. Lisää jauhot, suola, valkopippuri, sokeri ja silputtu ruohosipuli tai tilli.
  4. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  5. Voitele muffinipellin kolot ja ripottele pohjalle pieniä savulohipaloja.
  6. Jaa taikina lohipalojen päälle. Älä täytä muotteja ihan täyteen.
  7. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia (kunnes pannarit ovat kypsiä).

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

10.10.2016 09:40

Kuluttajapalvelu

Reseptimme perustuvat valmistamiimme tuotteisiin, siksi keittokirjastamme ei ikävä kyllä löydy toivomanne kaltaisia reseptejä.

08.10.2016 18:02

Tupu

Odotan kovasti ohjeita ilman kotimaista viljaa sillä nämä ei käy vaikka on gluteenittomia. olisko peruna maissi tai riisijauhoista ohjeita. Ihmisellä on myös viljan kosketusallergia kiitos