Pienet kalakukkoset

Alle 60 min
(16 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 3 kertaa
Pienet kalakukkoset
Pienet kalakukkoset

Ainekset:

Täyte:

1 dlhienonnettua tilliä
100 gpekonia
300 gsiikafilettä tai muuta kalaa
1 tlsuolaa
0,5 tlvalkopippuria

Voiteluun:

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen.
  2. Hienonna tilli ja puolita pekoniviipaleet.
  3. Kauli sulanut taikina ohueksi, noin parin millin paksuiseksi levyksi. Ota pyöreällä muotilla (halkaisija n. 10 cm) ympyröitä, yhteensä 16 kpl.
  4. Aseta pekoniviipaleet ja kalafileet taikinaympyröille. Ripottele mausteeksi suolaa, valkopippuria ja tillisilppua.
  5. Sulje kukot nostamalla taikinalevyn reunat keskelle ja litistä reunat sormilla yhteen. Aseta kukot pellille leivinpaperin päälle saumapuoli alaspäin.
  6. Paista uunin keskitasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia.
  7. Sulata margariini kattilassa. Voitele lämpimät kukot ja peitä liinalla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti