Piccolo-vuohenjuustolasagne

Yli 60 min
(4-5:lle hengelle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Piccolo-vuohenjuustolasagne
Piccolo-vuohenjuustolasagne

Ainekset:

200 gtuoretta tai pakasteparsakaalia
2sipulia
1/2kesäkurpitsaa
1-2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1-2valkosipulin kynttä
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
5 dlvettä
1 1/2kasvisliemikuutiota
2 dlruokakermaa
150 gvuohenmaitojuustoa
1 1/2 tlbasilikaa
1/3 tlrouhittua mustapippuria
1/2 tlsuolaa
1/2 psTorino Täysjyvä Lasagne Piccoloa

Pinnalle:

juustoraastetta

Vuoan voiteluun:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Jos käytät tuoretta parsakaalia, leikkaa kannat pieniksi paloiksi ja lohko kukinnot pienemmiksi niin, että ne säilyvät kokonaisina. Keitä vedessä melkein kypsiksi (3-5 minuuttia) ja valuta. Pakasteparsakaalia ei tarvitse keittää.
  3. Hienonna sipulit. Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin neljään osaan ja viipaloi.
  4. Kuullota sipulit Sunnuntai Juoksevassa kattilassa. Purista joukkoon valkosipulinkynnet.
  5. Sekoita joukkoon jauhot, kaada päälle vesi ja lisää liemikuutiot. Kiehauta. Lisää kerma ja vuohenjuusto. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Lisää kesäkurpitsat, parsakaalit ja mausteet.
  6. Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (noin 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  7. Kypsennä uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti