Persiljapuuro à la Pekka Terävä

Alle 60 min
(4-6:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 1 kertaa
Persiljapuuro à la Pekka Terävä
Persiljapuuro à la Pekka Terävä

Ainekset:

4 dlElovena Plus 700g kaurahiut, -lese
7 dlvettä
2 dlkanalientä
2 punttialehtipersiljaa
1 dlkuohukermaa
100 gilmakuivattua porsaan niskaa siivutettuna
suolaa

Ohje:

 

  1.  Kuumenna vesi ja kanaliemi kiehuvaksi. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  2. Revi lehtipersiljasta lehdet ja keitä niitä kiehuvassa vedessä 2 minuuttia Jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä.
  3. Keitä kerma puoleen desilitraan ja soseuta persilja pyreeksi tehosekoittimessa.
  4. Pilko puolet porsaan niskasta kuutioiksi ja paista pannulla pienessä määrässä öljyä.
  5. Kun puuro on kypsää, lisää soseutettu persilja ja paistettu porsaan niska puuron joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla.
  6. Tarjoiltaessa revi loput porsaan niskasta puuron päälle.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti