Perinteiset piparkakut

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Perinteiset piparkakut
Perinteiset piparkakut

Ainekset:

Ohje:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kauli taikina ohueksi (noin 3 mm) levyksi jauhotetulla pöydällä. Ota taikinasta muotilla piparkakkuja leivinpaperin päälle pellille.
  3. Paista uunin keskitasossa noin 5 minuuttia, eli kunnes piparkakut saavat kauniin ruskean paistopinnan.
  4. Vedä leivinpaperi pois kuumalta pelliltä ja jäähdytä piparkakut. Siirrä vasta jäähtyneet piparkakut tarjoiluastiaan. Halutessasi voit koristella piparkakut sokerivesikuorrutteella tai tomusokerilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

30.10.2013 14:45

Äiti85

Eihän tämä edes ole resepti vaan valmistaikinan paisto-ohje!