Pastasalaateista rakkain

Yli 60 min
(5-6:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 3 kertaa
Pastasalaateista rakkain
Pastasalaateista rakkain

Ainekset:

1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa
4 dlTorino Tricolori Simpukka pastaa

Marinadi:

1/2 dlrypsiöljyä
1 rklvalkoviinietikkaa
1/2 rklsinappia
1/2 rklsokeria
1/2 tlsuolaa
1/4 tlrouhittua mustapippuria

Lisäksi:

400 gvesimelonia
150 gkurkkua
200 gherneitä (pakaste)
75 grapeaa salaattia
50 gpurjoa

Ohje:

  1. Lisää kiehuvaan veteen suola ja pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 8 minuuttia.
  2. Kaada kypsä pasta siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
    Sekoita marinadin ainekset kulhossa keskenään. Lisää pasta marinadin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa peitettynä 2-3 tuntia, mieluiten yön yli.
  3. Poista vesimelonista kuori ja siemenet. Kuutioi meloni ja laita lävikköön, jotta ylimääräinen neste valuu pois. Kuutioi kurkku. Revi salaatti ja suikaloi purjo.
  4. Sekoita salaattiaineet marinoidun pastan joukkoon.

VINKKI!

Marinoi pasta. Paloittele meloni, kurkku ja purjo edellisenä päivänä. Säilytä peitettynä jääkaapissa. Suikaloi salaatti ja sekoita ainekset marinoidun pastan joukkoon vasta tarjoilupäivänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti