Pasta Mare

Alle 30 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pasta Mare
Pasta Mare

Ainekset:

2 lvettä
1 tlsuolaa
7 dlTorino Ruis pastaa
600 gkirjolohifileetä
1 tlsuolaa
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dlruokakermaa
2 tlsitruunamehua
1 tlsitruunapippuria
1/2 dltilliä hienonnettuna

Lisäksi:

8-10 puista varrastikkua

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Poista kalafileestä nahka ja ruodot. Leikkaa filee pituussuunnassa noin 1 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pujota kalanauhat varrastikkuihin haitarille. Mausta suolalla.
  3. Kuumenna Sunnuntai Juokseva laakeassa paistinpannussa ja paista kalavartaat kevyesti molemmilta puolilta. Kaada ruokakerma pannulle ja hauduta vartaita miedolla lämmöllä 3-4 minuuttia. Lisää sitruunamehu, sitruunapippuri ja tilli.
  4. Annostele ruispasta ja kalavartaat lautaselle ja kaada tillikastiketta pastan päälle.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti