Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Pasta-jauhelihavuoka
Yli 60 min
(5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
1 1/2 l
vettä
1 tl
suolaa
5 dl
Torino Special Vehnänalkio pastaa
1
sipuli
1
punainen paprika
300 g
jauhelihaa
2 rkl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1 rkl
oreganoa
3/4 dl
chilikastiketta
2-3
valkosipulin kynttä
1 dl
kivettömiä oliiveja
200 g
fetajuustokuutioita
Munamaito:
2
munaa
6 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
Pinnalle:
juustoraastetta
Vuoan voiteluun:
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan.
Hienonna sipuli ja kuutio paprika.
Ruskista jauheliha kevyesti pana. (Lisää Sunnuntai Juoksevaa jauhelihan rasvaisuuden mukaan.) Lisää hienonnettu sipuli ja paprika, mausteet ja chilikastike. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Hauduta 3-5 minuuttia.
Sekoita jauhelihaseos valutetun, esikeitetyn pastan joukkoon. Lisää oliivit ja valutettu fetajuusto. Sekoita varovasti nostellen. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2 l).
Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista uunin keskitasossa noin 60 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, peitä ruoka leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa.
Kokeile myös näitä
Avokado-sitruuna-kanapasta
Kinuskisuupalat
Uuniohrapuuro
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Torino Special Vehnänalkio pasta 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK