Pasta-jauhelihavuoka

Yli 60 min
(5:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Pasta-jauhelihavuoka
Pasta-jauhelihavuoka

Ainekset:

1 1/2 lvettä
1 tlsuolaa
5 dlTorino Special Vehnänalkio pastaa
1sipuli
1punainen paprika
300 gjauhelihaa
2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2 tlsuolaa
1 tlpaprikajauhetta
1/2 tlrouhittua mustapippuria
1 rkloreganoa
3/4 dlchilikastiketta
2-3valkosipulin kynttä
1 dlkivettömiä oliiveja
200 gfetajuustokuutioita

Munamaito:

2munaa
6 dlmaitoa
1/2 tlsuolaa

Pinnalle:

juustoraastetta

Vuoan voiteluun:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Keitä pastaa 5 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Hienonna sipuli ja kuutio paprika.
  4. Ruskista jauheliha kevyesti pana. (Lisää Sunnuntai Juoksevaa jauhelihan rasvaisuuden mukaan.) Lisää hienonnettu sipuli ja paprika, mausteet ja chilikastike. Purista joukkoon valkosipulin kynnet. Hauduta 3-5 minuuttia.
  5. Sekoita jauhelihaseos valutetun, esikeitetyn pastan joukkoon. Lisää oliivit ja valutettu fetajuusto. Sekoita varovasti nostellen. Kaada seos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2 l).
  6. Sekoita munamaidon aineet keskenään ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  7. Paista uunin keskitasossa noin 60 minuuttia. Jos pinta alkaa tummua, peitä ruoka leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti