Parsakaali-fetapiirakka

Alle 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Parsakaali-fetapiirakka
Parsakaali-fetapiirakka

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

1sipuli
1paprika
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
200 gparsakaalin nuppuja (pakaste)
1/3 tlrouhittua mustapippuria
1/2 tlsuolaa
180 gfetajuustokuutioita
1 dlkivettömiä oliiveja
2munaa
2 dlkermaa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita pehmeään margariiniin muut pohjan ainekset. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija 24 cm).
  2. Hienonna sipuli ja suikaloi paprika. Pehmitä niitä Sunnuntai Juoksevassa pannulla muutama minuutti. Lisää esikeitetty tai pakasteparsakaali ja mausteet.
  3. Levitä piirakkapohjalle puolet valutetuista fetajuustokuutioista, kasvisseos, oliivit ja loput fetajuustokuutiot.
  4. Sekoita munien joukkoon kerma ja kaada täytteen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti