Parsa-parmankinkkupiirakka

Yli 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Parsa-parmankinkkupiirakka
Parsa-parmankinkkupiirakka

Ainekset:

Pohja:

1 dlperunamuusijauhetta
3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
150 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlvettä

Täyte:

200 gtuoretta vihreää tankoparsaa
noin 100 gparmankinkkua
100 gkirsikkatomaatteja
120 gsmetanaa
2 dlkermaa
2munaa
100 gpiparjuurituorejuustoa
50 gjuustoraastetta
1 rklsitruunamehua
ripaussokeria ja valkopippuria

Ohje:

  1. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja nypi margariini niiden joukkoon murumaiseksi seokseksi. Lisää kylmä vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan levätä viileässä noin 20 minuuttia.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3.  Painele pohjataikina vuoan (halkaisija noin 27 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Esipaista piirakkapohja uunin alatasolla 10 minuuttia.
  5. puolita tomaatit.
  6. Kuori parsat nupusta alaspäin ja napsauta kova kantaosa pois.
  7. Kiedo jokaisen parsan ympärille parmankinkkusiivu, niin että päät jäävät näkyviin.
  8. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada seos pohjan päälle.
  9. Asettele parsat ja puolitetut tomaatit täyteen päälle.
  10. Paista piirakka 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti