Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Usein kysytyt kysymykset
Ammattilaisille
« Takaisin
Parsa-parmankinkkupiiraat
Alle 60 min
(18 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohjataikina:
150 g
voita
ripaus
suolaa
2 1/2 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 dl
Elovena Kaurahiutaleita ja kauraleseitä
1 dl
emmental-mozzarella juustoraastetta
1/2 dl
kylmää vettä
Täyte:
1/2 dl
pinjansiemeniä
150 g
tuoretta vihreää parsaa
100 g
parmankinkkua
120 g
smetanaa
2 dl
kuohukermaa
2
munaa
1 rkl
karkeaa dijon sinappia
1 dl
parmesaaniraastetta
1 dl
emmental-mozzarella juustoraastetta
1/2 tl
suolaa
ripaus
sokeria
Ohje:
Nypi pehmeä voi, suola jauhot ja kaurahiutaleet ja – leseet murumaiseksi seokseksi. Lisää juustoraaste ja kylmä vesi. Sekoita sen verran että saat hyvän tuntuisen taikinan.
Kääri taikina kelmuun ja laita jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kauniin ruskeiksi.
Huuhtele parsat. Leikkaa tai katkaise tyvestä puumainen osa pois. Kuori parsat nupusta tyveen päin leikkuulautaa vasten. Pilko pieniksi paloiksi.
Suikaloi parmankinkku.
Yhdistä muut täytteen aineet ja sekoita.
Voitele muffinipellin syvennykset.
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä. Ota pyöreällä muotilla (noin 9 cm) 18 palaa ja painele ne kevyesti muffinipellin syvennyksiin.
Ripottele taikinapohjien päälle parsapalat, kinkkusuikaleet ja paahdetut pinjansiemenet. Kaada päälle täyte.
Paista 200 asteisen uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
Kokeile myös näitä
Savariini
Gluteenittomat suklaiset mokkapalat
Mokkavadelmapalat
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Elovena Kaurahiutaleita ja kauraleseitä 700 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Sieni-pekoni-ohrapiirakka »
Kurpitsa-pannukakut »
Rouheinen Focaccia »
Valkosuklaa-mustikkajuustokakku »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Jatkamalla verkkosivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.
Käyttöehdot
OK