Parsa-parmankinkku-pastasalaatti

Yli 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 7 kertaa
Parsa-parmankinkku-pastasalaatti
Parsa-parmankinkku-pastasalaatti

Ainekset:

9 dlvettä
1/2 tlsuolaa
4 dlTorino Tricolori Simpukka pastaa

Kastike:

1 rklsokeria
1/2 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
2 rklsitruunamehua
1/2 dlrypsiöljyä

Lisäksi:

500 gtuoretta vihreää tankoparsaa
100 gparmankinkkua
100 gkirsikkatomaatteja
4munaa
40 gparmesaanilastuja
150 gsalaattisekoitusta
20 gpinjansiemeniä

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Lisää hyvin valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja anna maustua 1-2 tuntia.
  3. Keitä munat. Jäähdytä.
  4. Leikkaa parsan puumainen osa pois ja kuori tarvittaessa.
  5. Puolita parmankinkkusiivut pituussuunnassa.
  6. Kääri parsatankojen ympärille tiukasti parmankinkkuviipale.
  7. Kuumenna paistinpannu ja paista parsoja öljytilkassa noin 6 minuuttia. Parmankinkku saa olla rapeaa.
  8. Siirrä parsat sivuun ja paloittele ne kolmeen palaan.
  9. Paahda pinjansiemenet kuumalla pannulla ruskeiksi.
  10. Pese ja viipaloi tomaatit.
  11. Kuori ja lohko munat.
  12. Yhdistä marinoitunut pasta ja salaattisekoitus, sekoita kevyesti.
  13. Kokoa salaatti kerroksittain. Ripottele päälle parmesaanilastut ja pinjansiemenet.
  14. Rouhi päälle mustapippuria.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti