Pannuleipä meksikolaisittain

Yli 60 min
(1 leipä)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Pannuleipä meksikolaisittain
Pannuleipä meksikolaisittain

Ainekset:

Mausteseos:

1/2 tlsavupaprikajauhetta
1/2 tlchililastuja- tai jauhetta
1/2 tlkorianterinsiemeniä
1 tlsormisuolaa
1 tltummaa sokeria (muscovado)

Pinnalle:

5-6 kplsäilöttyjä pepperoneja/jalapenoja
10 kplkirsikkatomaatteja

Ohje:

  1. Liuota kuivahiiva 42 asteiseen veteen. Lisää hunaja ja suola sekä noin puolet jauhoista puuhaarukalla sekoittaen.
  2. Alusta joukkoon loput jauhot käsin, lisää myös Sunnuntai Juokseva. Vaivaa taikinaa, kunnes se juuri ja juuri irtoaa käsistä. Taikina saa jäädä löysähköksi.
  3. Kumoa taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm) ja anna kohota noin 30 minuuttia.
  4. Sekoita mausteseoksen ainekset huhmaressa ja ripottele mausteseos kohonneen leivän pinnalle.
  5. Painele pintaan pepperonit sekä puolitetut kirsikkatomaatit.
  6. Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.
  7. Leikkaa leipä paloiksi, halkaise palat ja täytä esimerkiksi guacamolella, ilmakuivatulla kinkulla sekä korianterin- ja mintunlehdillä.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti