Pähkinätoscakakku

Alle 60 min
(12-16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 4 kertaa
Pähkinätoscakakku
Pähkinätoscakakku

Ainekset:

Kakkutaikina:

tai

1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 tlleivinjauhetta
2munaa
1 1/2 dlsokeria
1/2 dlkermaa

Kuorrutus:

Ohje:

  1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (noin 25 cm) pohjalle. Rasvaa ja jauhota vuoka. Voit käyttää jauhotuksessa esimerkiksi Provenan Isoja Kaurahiutaleita tai gluteenittomia korppujauhoja. 
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Sulata margariini.
  4. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
  5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhoseos, sekoita varovasti. Lisää joukkoon rasva ja lopuksi kerma.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaosassa noin 25 minuuttia.
  7. Valmista kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset kattilassa. Kuumenna varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee.
  8. Levitä kuorrutus kakun päälle ja paista kakkua vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti