Pähkinä-kanelimukikakku

Alle 30 min
(1 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 4 kertaa
Pähkinä-kanelimukikakku
Pähkinä-kanelimukikakku

Ainekset:

1/2muna
1 rklomenasosetta
1/2 rklmaitoa
1/2 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1/2-1 rklfariinisokeria
1 mlkanelia
1 mlkardemummaa
1 mlleivinjauhetta
1 tlhasselpähkinärouhetta
2 rklSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 rklmantelijauhetta

Muruseos:

1Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 rklElovena Kaurahiutale 2 kg
1 rklfariinisokeria
1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Sekoita muna, omenasose, maito ja Sunnuntai Juokseva keskenään.
  2. Sekoita joukkoon kuivat aineet.
  3. Kaada taikina mukiin.
  4. Valmista kuorrutus sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Murustele taikinan pinnalle.
  5. Kypsennä mikrossa täydellä teholla noin11/2 minuuttia.
  6. Nauti lämpimänä jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

VINKKI: ml=maustelusikka

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti