Onnenpecan omenapai

Alle 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Onnenpecan omenapai
Onnenpecan omenapai

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

6-7omenaa tai
1 lomenalohkoja
0,5 dlfariinisokeria
1 tlkanelia
0,25 tlneilikkaa
1 rklsitruunamehua

Kuorrutus:

1,5 dlpecanpähkinöitä hienonnettuna
0,75 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
0,75 dlfariinisokeria
0,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
50 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita margariinin joukkoon muna, fariinisokeri ja jauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija noin 24 cm) pohjalle.
  2. Kuori ja lohko omenat. Sekoita omenat, fariinisokeri ja mausteet keskenään. Levitä täyte pohjan päälle.
  3. Hienonna pähkinät veitsellä. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja ripottele omenatäytteen päälle.
  4. Paista uunin alatasolla 25-30 minuuttia. Tarjoa lämmin omenapai vaahdotetun vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti