Omena-toscapiirakka

Alle 60 min
( 8.lle)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Omena-toscapiirakka
Omena-toscapiirakka

Ainekset:

2munaa
1 dlsokeria
2 dlSunnuntai Täysjyvävehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
0,5 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
0,5 dlmaitoa

Päälle:

3omenaa
1 tlkanelia

Kuorrutus:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.
  3. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, Sunnuntai Juokseva ja maito.
  4. Levitä taikina piirakkavuoan
    ( halkaisija 27 cm) pohjalle.
  5. Kuori ja lohko omenat ja asettele viipaleet taikinan päälle. Ripottele pinnalle kaneli.
  6. Paista pohja uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.
  7. Kiehauta kattilassa kuorrutusta varten margariini, täysjyvävehnäjauhot, sokeri ja maito. Lisää joukkoon mantelirouhe.
  8. Levitä kuorrutus välittömästi puolikypsän piirakan pinnalle.
  9. Jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia uunin ylimmällä tasolla, kunnes pinta ruskistuu kauniisti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

30.06.2015 06:35

paakari

Laitetaanko tuohon toscatäytteeseen joko rypsiöljyä tai leivontamargariinia,vai molempia?