Omena-murupiirakka

Alle 60 min
(n. 20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Omena-murupiirakka
Omena-murupiirakka

Ainekset:

Pinnalle:

500 gomenaa
0,5 dlsokeria
kanelia

Muruseos:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuori omenat. Viipaloi ja laita sokerin kanssa kattilaan. Hauduta viipaleet puolikypsiksi.
  3. Sekoita keskenään Juokseva Sunnuntai ja piimä. Lisää munat, sokeri ja jauho-soodaseos. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun (n. 24 x 30 cm:n) piirasvuokaan.
  4. Lado omenaviipaleet taikinan pinnalle. Ripottele mausteeksi kanelia.
  5. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja lisää seos omenoiden päälle.
  6. Paista uunin keskitasossa noin 30 minuuttia.
    Omena-murukakku:
    Voitele irtopohjavuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista pala vuoan pohjalle (halk. 24-26 cm). Levitä takina vuokaan, päälle omenat ja muruseos, kuten yllä. Paista uunin alimmalla ritilätasolla noin 25 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti