Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Omena-kauratoscakakku
Yli 60 min
(10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 6 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohja:
3
munaa
2 dl
sokeria
1 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 1/2 dl
Provena 450g gluteeniton kaurainen leivontajauho
1/2 tl
suolaa
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
maitoa tai kermaa
Päälle:
3-4
omenaa
Kuorrutus:
1 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 dl
sokeria
3/4 dl
Provena 450g gluteeniton kaurainen leivontajauho
1 1/2 dl
maitoa tai kermaa
3 1/2 dl
Provena 500g glut. iso kaurahiutale
1 tl
vaniljasokeria
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
Kuori ja kuutio omenat.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Sunnuntai Juokseva.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Vatkaa tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan. Ripottele pinnalle omenakuutiot. Paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Kuumenna sekoittaen kunnes kuorrutus kiehahtaa.
Ota kakku uunista ja kaada kuorrutus tasaisesti kakun päälle. Jatka kypsentämistä vielä 15 -20 minuuttia. Jos kakun pinta alkaa tummua peitä pinta leivinpaperilla.
Kokeile myös näitä
Mariannen korvapuustit
Gluteeniton valkosuklaajuustokakku
Prinsessakakku
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK