Omena-kauratoscakakku

Yli 60 min
(10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 6 kertaa
Omena-kauratoscakakku
Omena-kauratoscakakku

Ainekset:

Pohja:

3munaa
2 dlsokeria
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1/2 tlsuolaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
1 dlmaitoa tai kermaa

Päälle:

3-4omenaa

Kuorrutus:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) kokoinen pala ja aseta se vuoan pohjalle. Voitele vuoan reunat.
  3. Kuori ja kuutio omenat.
  4. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Sunnuntai Juokseva.
  5. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Vatkaa tasaiseksi.
  6. Kaada taikina vuokaan. Ripottele pinnalle omenakuutiot. Paista uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  7. Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Kuumenna sekoittaen kunnes kuorrutus kiehahtaa.
  8. Ota kakku uunista ja kaada kuorrutus tasaisesti kakun päälle. Jatka kypsentämistä vielä  15 -20 minuuttia. Jos kakun pinta alkaa  tummua peitä pinta leivinpaperilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti