Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Olut-karpaloleipä
Alle 60 min
1 leipä
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
6 dl
Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
1 dl
Elovena Plus Vehnäleseitä
1 1/2-2 tl
ruokasoodaa
2 rkl
fariinisokeria
1 tl
suolaa
1 tl
fenkolia
1 dl
kuivattuja karpaloita
0,33 l
tummaa olutta
Päälle:
seesamin- ja auringonkukansiemeniä
Voiteluun:
1/4 dl
siirappia
1/4 dl
vettä
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Voitele suorakaiteen muotoinen noin litran vetoinen vuoka.
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Sekoita joukkoon nopeasti olut. Älä vaivaa.
Nostele taikina vuokaan. Ripottele pinnalle siemeniä.
Paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia.
Voitele lämmin leipä siirappi-vesiseoksella.
Kumoa leipä vuoasta ja anna jäähtyä hetki ennen herkuttelua.
Kokeile myös näitä
Sacherkakku
Supersmoothie
Vegaaniset myslipatukat
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Elovena Plus Vehnälese 160 g
Sunnuntai Erikoisvehnäjauho 2 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK