Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteenittomat kauraiset suklaacookiet
Alle 30 min
n. 30 kpl
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 6 kertaa
Tulosta
Ainekset:
2 dl
Provena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauho 450 g
1 dl
sokeria
1 tl
leivinjauhetta
100 g
tummaa suklaata
1 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1
muna
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, jauhoseos, sokeri ja leivinjauhe keskenään. Rouhi suklaa veitsellä leikkuulaudalla ja lisää kuiviin aineksiin.
Sekoita toisessa kulhossa Sunnuntai Juokseva ja muna.
Sekoita rasva-munaseos kuiviin aineksiin puuhaarukalla.
Ota lusikalla taikinasta nokareita ja asettele leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Älä laita nokareita liian lähekkäin, sillä ne leviävät uunissa.
Paista uunin keskitasossa 10-13 minuuttia. Mikäli keksit alkavat tummua, peitä ne leivinpaperilla
Kokeile myös näitä
Kylmäsavulohi-ohraohukaiset
Sydänpikkuleivät
Iso Elovena kaurapuuro
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK