Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteeniton kauratorttu
Yli 60 min
(6-8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 8 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Pohjat:
150 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
3/4 dl
sokeria
2 dl
Provena Gluteeniton Iso Kaurahiutale 500 g
2 1/2 dl
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
Kuorrutus:
1 1/2 dl
kuohukermaa
3/4 dl
sokeria
1 rkl
siirappia
1 rkl
kaakaojauhetta
Täyte:
200 g
maustettua rahkaa
1 dl
kuohukermaa
1 rkl
sokeria
2 dl
vadelmia
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Vatkaa vaahdoksi huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja taputtele uunipellille leivinpaperin päälle pyöreiksi, tasareunaisiksi levyiksi, halkaisija 18 cm. Paista uunin keskitasossa n. 10 minuuttia. Anna jäähtyä pellillä ennen kuin irrotat ne.
Mittaa kuorrutuksen aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 10-15 minuuttia eli kunnes kastike sakenee.
Kaada kastike leivinpaperilla olevalle toiselle kaurapohjalle. Anna jäähtyä.
Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon rahkaa ja sokeri. Nosta toinen torttulevy varovasti tarjoiluvadille ja levitä vaniljatäyte levylle. Ripottele vadelmat pinnalle.
Nosta kuorrutettu levy tortun kanneksi.
Kokeile myös näitä
Pitsiset kauralastut
Pizzat
Mansikkasmoothie, maidoton ja gluteeniton
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Leivontamargariini 500 g
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Graavilohipasta »
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK