Nina Lincolnin suklaa-juustokakku

Yli 60 min
(12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 3 kertaa
Nina Lincolnin suklaa-juustokakku
Nina Lincolnin suklaa-juustokakku

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

200 gtummaa suklaata
2munaa
1 1/3 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
2 dlkuohukermaa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa

Pinnalle:

tuoreita marjoja, suklaakoristeita

Ohje:

  1. Laita leivinpaperi irtoreunaisen (halkaisija n. 22 cm) vuoan pohjalle.
  2.  Hienonna keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Sekoita keksimurujen joukkoon Sunnuntai Juokseva. Painele seos vuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
  3. Sulata suklaa mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  4. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja 1 dl sokeria ja vaniljasokeri juuston joukkoon.
  5. Vaahdota loput sokerista ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  6. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
  7. Sekoita keltuaiset, sokerit ja juusto keskenään. Valuta joukkoon suklaasula.
  8. Lisää joukkoon valkuaisvaahto ja lopuksi kermavaahto. Sekoita varovasti.
  9. Kaada seos keksipohjan päälle.
  10. Peitä hyvin ja pakasta muutaman tunnin ajan. Ota kakku pois pakkasesta noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla marjoilla ja suklaakoristeilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

06.11.2015 08:55

Free From

Kiva että resepti on gluteeniton.

20.10.2015 07:44

Suklaati

Oi, oi tämä on herkkullinen resepti.