Muurinpohjaletut

Yli 60 min
(10 isoa lettua)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 4 kertaa
Muurinpohjaletut
Muurinpohjaletut

Ainekset:

Tai

Ohje:

  1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää maito, suola, jauhot ja rasva. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
  2. Paista muurinpohjapannulla tai isolla paistinpannulla kauniin ruskeita lettuja. 
  3. Tarjoile esimerkiksi kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.

Vinkki! Voit valmistaa letut nopeasti myös Sunnuntai Ohukais- ja Vohvelijauheesta. Katso ohje pakkauksen takaa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti