Mutakakku

Alle 60 min
(10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 6 kertaa
Mutakakku
Mutakakku

Ainekset:

200 gtummaa suklaata
200 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 1/2 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
4munaa
2 dlsokeria

Ohje:

  1. Pingota halkaisijaltaan 26 sentin irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kiristä reunus pohjan ympärille.
  2. Voitele ja korppujauhota vuoan reunat. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3. Sulata suklaa ja margariini.
  4. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita hieman jäähtynyt suklaa-margariiniseos varovasti muna-sokerivaahtoon.
  5. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan. Sekoita varovaisesti tasaiseksi. Kaada vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 20-25 minuuttia.
  6. Anna kakun jäähtyä vuoassaan.
  7. Siirrä varovasti vadille ja tarjoa haaleana kermavaahdon kanssa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

25.09.2017 08:10

Kuluttajapalvelu

Hei! Kiitoksia tiedosta, korjaamme asian! :)

24.09.2017 13:56

Jenksu

Aineksia ei näy ollenkaan. Saisikohan ne takaisin näkyviin? :)

24.01.2013 07:53

Raision koekeittiö

Pahoittelemme reseptiin tullutta virhettä. Leivinjauheen määrä on 1 tl.

23.01.2013 19:54

Seitsi

Voisi kuvitella että tarkoitetaan 1 tl (=teelusikka)?

23.01.2013 19:53

Seitsi

Voisi kuvitella että tarkoitetaan 1 tl (=teelusikka)?

23.01.2013 10:15

Eräs

Paljon oloisesti leivinjauhetta, virhekkö?