Mustikkamuffinssit ja paahdettua valkosuklaavaahtoa

Yli 60 min
10 keskikokoista
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mustikkamuffinssit ja paahdettua valkosuklaavaahtoa
Mustikkamuffinssit ja paahdettua valkosuklaavaahtoa

Ainekset:

Valkosuklaavaahto:

150 gvalkosuklaata
3 dlkuohukermaa

Muffinit:

Ohje:

Valmista ensin paahdettu valkosuklaa:

  1. Rouhi valkosuklaa isohkoiksi paloiksi.
  2. Levitä leivinpaperoidulle uunipellille.
  3. Paahda suklaapalaset vaaleanruskeiksi 175 asteessa noin 8 minuuttia.
  4. Kuumenna kerma kiehuvaksi. Lisää suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut tasaisesti kerman joukkoon.
  5. Kaada seos uuteen astiaan ja jäähdytä kylmässä vesihauteessa välillä sekoittaen.
  6. Laita jääkaappiin. Kun seos on täysin kylmää, vatkaa se vaahdoksi.

Muffinit:

  1. Lisää mix-aineksiin 1 1/2 dl vettä ja 1 dl Sunnuntai Juoksevaa. Sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää joukkoon mustikat ja sekoita varovasti.
  3. Jaa taikina 10 keskikokoiseen muffinivuokaan noin 65 g/ vuoka.
  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  5. Jäähdytä muffinit ja kuorruta paahdetulla valkosuklaavaahdolla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti