Mustikka-pähkinäkupposet

Alle 60 min
(6 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Mustikka-pähkinäkupposet
Mustikka-pähkinäkupposet

Ainekset:

2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseos
1 dlhasselpähkinärouhetta
1 tlleivinjauhetta
100 gvoita
1 dlfariinisokeria
1muna

Täyte:

300 gmustikoita
2 rklfariinisokeria
ripaus kanelia
1 rklSunnuntai Gluteeniton Jauhoseos

Ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Vaahdota voi ja sokeri.
  3. Lisää muna ja kuivat aineet.
  4. Voitele kuusi pientä annosvuokaa.
  5. Sekoita mustikoiden joukkoon sokeri, kaneli ja jauhot. Lusikoi täyte vuokiin.
  6. Painele kakkutaikina tiiviisti marjojen pinnalle.
  7. Paista 180 asteessa uunin keskitasolla noin 22 minuuttia.
  8. Tarjoile lämpiminä kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti